субота, 22 вересня 2018 р.

22 версеня. Перші підсумки

Перші підсумки.

Доброго дня, шановні учасники  !  Пройшов перший день нашої гри . Його підсумки :
Конкурс «Розв’язати кросворда» - останній строк надсилання відповідей  27 вересня. На даний час відсутні відповіді від команд : «Патріоти», «Смайл».
Конкурс «Окомір», останній строк надсилання відповідей 23 вересня – відсутня відповідь від команди «Смайл». Для команди «Сімейка» враховуємо перший варіант відповіді. У цій, та подальших іграх, командам дозволяється надіслати лише один варіант відповіді ( у всіх конкурсах) . Доповнення та заміни не розглядаються.
Конкурс «Україна» . Нагадуємо командам – у бланк для відповідей вносимо не букву правильної відповіді а слово.  Команда «Кмітливці» надіслала букви, а потім слова. До неї не буде застосовано санкцій, час рахуємо за першою відповіддю з буквами.  Для команди «Кмітливці» не приймається заміна варіанту відповіді.
З відповідями до основного часу вклалася лише команда «Кмітливці». За умови , що у неї є хоча б одна правильна відповідь, вона займає 1-е місце у конкурсі. Від команди «Сімейка»  надійшла о 15.09  і разом з командою «Патріоти» вони є кандидатами на 2-е та 3-е місця. Команда «Капітошка» у другій втішній категорії з максимумом претензій на 4-е місце. На даний час відсутні відповіді від команди «Смайл». Якщо відповіді не надійдуть до 14.00 23 вересня, то у команди буде 5-е місце і 0 балів ( замість 2).
Конкурс «Мистецтво» стартує о 14.00 23 вересня. Для команди «Сімейка». Фото – це ще не самі завдання. Тому завтра треба повторно надіслати відповіді.
24 вересня буде інформація по конкурсу «Скласти кросворда». Тут багато роботи, чим раніше дізнаєтеся про текст, сітку та оцінку букв тим більше часу буде на виконання роботи. Час здавання відповідей тут не враховується.

Якщо команда бажає отримати підтвердження про надходження відповідей, їй треба після відповіді коментар надіслати дублікат відповідей на адресу dnipro1956@gmail.com 

23 вересня  після 20.00 командам буде надіслано заготовки протоколів по конкурсам «Окомір» та «Україна», по конкурсу «Мистецтво» 24 вересня.  Останній строк надсилання протоколів 27 вересня , до 20.00   Значних успіхів у складанні протоколів досягла команда «Патріоти».  Команда, яка не надішле протоколи , втрачає право на критику опублікованих протоколів.  Оргкомітет бере на себе зобов’язання коригувати протоколи : наявні протоколи не менше ніж від двох команд і у них є відмінності. Якщо у наявності протокол лише від однієї команди, то він приймається за основу, навіть за наявності в ньому помилок.

З повагою  Є. Татаринов

Немає коментарів:

Дописати коментар