вівторок, 3 листопада 2020 р.

03 листопада

03 листопада
У конкурсі "Кросворд розв'язати " отримано відповіді від трьох команд : "Лідери", "Шукачі пригод", "Астері". Вони будуть опубліковані після підведення підсумків за 11 конкурсів. 

А сьогодні відеофрагмент очної гри "Планета Земля"

“ПЛАНЕТА ЗЕМЛЯ”(Х+Д). 

Умови конкурсу для не “куп малих”. Перед кожним запитанням учасники стають усередину зв'язаної у кільце довгої гумки по колу обличчям назовні так, щоб поряд не знаходились члени однієї команди, і розтягують гумку на рівні гомілок. Ведучий зачитує твердження, яке стосується географії України та світу, після чого у учасників є 3 секунди до команди ведучого «стоп!», щоб вистрибнути, якщо вони вважають твердження хибним (наприклад, «річка Конго протікає по території України»), або залишитись на місці, якщо вони з ним згідні (наприклад: «Москва - столиця Росії»). Якщо із гумки вистрибнули усі учасники, то вважається, що той, хто зробив це останнім, залишився в гумці, тобто згідний із твердженням. Далі судді записують номер твердження, на якому вибув учасник (тобто вистрибнув, коли слід було стояти, або навпаки). Учасники, що залишились, знову натягують гумку, а ведучий зачитує наступне твердження. Усього ведучий зачитує 10 тверджень.

Якщо хоча б одна нога учасника після команди «стоп!» залишилася всередині гумки, вважається, що він вистрибнув. Після того, як учасник вистрибнув з гумки, він не має права повернутися назад.

Якщо усі учасники помиляться одночасно, конкурс завершується. Якщо залишається один учасник, то ведучий зачитує йому твердження, які залишилися, а учасник підстрибує або стоїть на місці, поки не помилиться, або не закінчаться 10 тверджень.

Місця визначаються за сумою результатів обох учасників команди (чим більша сума — тим краще).



https://studio.youtube.com/video/VURmFQaYyR0/edit/basic






Немає коментарів:

Дописати коментар