понеділок, 19 листопада 2018 р.

Від капітана

Досвід від капітана команди "Кмітливці"

  Доброго дня !!! Ми команда  «Кмітливці» - міська гімназія Селидове Донецької області. Більшість гравців  команди навчаються у 9-ому класі.

Ця інформація для потенційних учасників інтернет гри КРОКС. У 2017 і 2018 роках ми взяли участь у інтернет грі КРОКС – родина. Про це змагання ми дізналися від педагога-організатора нашої гімназії. Завдяки участі у цій грі ми дізналися багато нового та цікавого. Хочемо поділитися деякими секретами для успішної участі у грі.
  На що, по перше, варто звернути увагу – це оперативність у відправці відповідей, бо у грі КРОКС є специфічні правила, щодо регламенту часу. Дуже бажано надіслати відповідь протягом години з часу публікації завдання. У попередній грі це був інтервал 14.00-15.00 . Приклад : команда «Акула» відправила відповіді о 14.50, при перевірці у них виявлено 2 правильні відповіді з 10. А команда «Мартишки» надіслала 7 правильних відповідей з 10, але вже після 15.00 , наприклад 15.01.  І команда «Акула» посяде більш високе місце ніж команда «Мартишки», не дивлячись на меншу кількість правильних відповідей.  Тому краще надсилати відповіді раніше.
 По друге : перевіряють відповіді та складають протоколи представники команд ( цьому ще треба навчитися) і за це команди отримують додаткові бонусні бали . Якщо чесно, то з цим питанням у нас на початку були проблеми, просто не розуміли, що від нас вимагають. Але , завдяки організаторам гри , поступово розібралися, нічого складного тут немає. В нашій команді цим займався капітан, це досить зручно. Але надалі , виходячи з набутого досвіду, плануємо таку місію доручити 1-2 вибраним гравцям команди . Бо у капітан й так багато роботи.
І саме головне – склад команди !!! Це дійсно повинна бути команда де кожен грає за всіх і всі грають за одного. У першій грі ми не приділили цьому питанню достатньої уваги  і значна частина гравців покинули гру. У такій ситуації на допомогу прийшла моя родина. Участь у грі подарувала нам більше часу на спілкування, позитивних емоцій від знайдених правильних відповідей.  І нам підкорилося 5-е місце з 10 команд учасниць. У цьому ж році ми зайняли 1-е місце. Зараз наша команда налічує 10 гравців. До участі у грі залучилися й окремі учні інших класів. Для оперативної  роботи створили БЕСІДУ у соціальній мережі. І кожен гравець ділився своїми знахідками. Для пошуків відповідей на складні запитання об’єднували зусилля всієї команди.  Команда постійно працює над вдосконаленням навичок організації гри. З нетерпінням чекаємо початку нової тематичної  гри  «Греція».


Оксана Шульга , капітан команди «Кмітливці» .

Немає коментарів:

Дописати коментар