пʼятниця, 16 листопада 2018 р.

Робота суддів

Кожна команда делегує певну кількість учасників для робооти суддями.

На 15.00 17 листопада відповідей на конкурс "Аорті - 1" не надійшло.

Шановні учасники ! У нашій грі перевіряють та оцінюють результати конкурсів представники команд – судді.
Варто зарані наділити когось такими функціями. У цьому повідомленні – основні принципи суддівства. Далі будуть уточнення.
Кожна команда отримує ексель файл з трьома листами. У кожному листі треба буде заповнити по одній таблиці.
Таблиця № 1 До цієї таблиці вносимо :  Відповіді кожної з команд, дату надходження та час надходження відповідей.  Неправильну відповідь заливаємо червоним кольором, зеленим – ту, яка відрізняється від авторської на 1 букву. І у самому низу – підраховуємо кількість балів , набрану командою у конкурсі. За правильну відповідь 1 бал, відміна у 1 букву – 0,5 бали,  всі інші відповіді та відсутність відповіді оцінюється у 0 балів. Усі відповіді та час їх надходження команди дізнаються з коментарів, які будуть оприлюднені після завершення конкурсу.

Конкурс № 1 "Асорті-1"


Автор
Команда 1
Команда 2

1




2




3




4




5




6




7




8




9




10



дата




час










Таблиця № 2 До цієї таблиці вносимо : дату та час надходження відповідей , загальний результат.  Далі заливаємо синім кольором рядки тих команд, які надіслали відповіді 14.00-15.00.  Заливаємо жовтим кольором відповіді команд, що надійшли 15.01-18.00.  Заливаємо помаранчевим кольором відповіді команд, що надійшли 18.01-14.00 . Відсутність відповідей ніяк не виділяємо.
Для команд, відповіді яких виділено синім кольором розподіляємо місця по кількості правильних відповідей. Якщо кількість правильних відповідей однакова у декількох команд, то вище місце буде у тієї команди, яка надіслала відповідь раніше. Якщо у команди 0 правильних відповідей, вона автоматично потрапляє у помаранчеву категорію.  Команда з категорії жовтого кольору не може посісти місце вище, ніж команда з синьої категорії, навіть за більшої кількості правильних відповідей.
Далі за таким же принципом розподіляємо місця для команд жовтої та помаранчевої категорій.  
Команди, від яких у строк не надійшли відповіді займають останні місця у конкурсі.
Після цього командам нараховуються рейтингові бали : останнє місце – 2 бали, далі 4, і кожне наступне вище місце на 2 бали більше. За перше місце – додатково 2 бали. Тобто різниця між сусідніми місцями у два бали, а між 1 та 2 – 4 бали.  Команди з 0 правильними відповідями поділяють місця. Відсутність відповіді оцінюється 0 рейтинговими балами, не залежно від зайнятого місця.
Кількість набраних рейтингових балів у конкурсі залежить від кількості команд у грі.

Конкурс № 1 "Асорті - 1"
Команда
Дата
Час
Результат
Місце
Бали рейтинг
1






2







І остання таблиця на 3-ому листі. Тут ведеться підрахунок суми рейтингових балів у конкурсах. Це дає змогу орієнтуватися у поточному місці команди та її суперників.

Конкурс № 1 "Асорті - 1"


1
2
3
4
5
6
Сума
Місце
Команда








1









2










ЦІ протоколи треба буде надсилати електронною поштою на адресу kfylfhm@i.ua

З повагою Є. Татаринов

Немає коментарів:

Дописати коментар