пʼятниця, 16 лютого 2018 р.

Інформація 16 лютого

Інформація 16 лютого.
 


Доброго дня, шановні учасники гри !
    Позаду перший конкурс  «Кросворд» і є необхідність ще раз поговорити про регламент та розглянути ситуації, що виникли в ході першого конкурсу.
   У грі КРОКС акцент робиться на прозорість  та об’єктивність. Тому перевірку відповідей, підведення підсумків роблять самі команди ( у ході цієї гри будемо вчитися цьому).  А за оргкомітетом залишається : підбір завдань, збір відповідей від команд, оприлюднення цих відповідей, розгляд можливих розбіжностей у трактуванні підведення підсумків.
   Принципи нашого спілкування. Гра проводиться на громадських засадах і всі заходять на блог за наявності вільного від роботи та навчання часу. Для домашніх конкурсів у оргкомітету є можливість давати інформацію про отримання відповідей від команд. Під час конкурсів он-лайн такої можливості не буде.  До чого про це . Вже в нашій грі не надійшли коментарі – відповіді від команд «К» ( вчасно вирішили проблему), «Стиляги» ( проблему не вирішили).  Які пропозиції : команди вибирають відповідальних, які кожного дня перевіряють наявність нової інформації на блозі. До дописів інформативного  характеру залишають коментар «Ознайомлені і назва команди». Бо інакше вся інформація в порожнечу відправляється.  В коментарях з запитанням також вказуйте назву команди.
  З самого початку планувалося два контролю часу для відповідей . В конкурсах домашніх : «Кросворд», «Окомір», «Оракул», «Скласти кросворда» варто вкластися в кількість діб і тут не діють три категорії : 20.00-21.00 і так далі. Ці категорії діють для конкурсів он-лайн. Оргкомітет не акцентував на цьому  , тому у команди ( назви не знаю) з’явилося  запитання , чому інша команда зайняла перше місце, хоча надіслала відповіді пізніше. Оргкомітет приносить вибачення за таку ситуацію. Хоча це ніяк не впливає на підсумки, бо у тексті завдання немає посилання на три категорії.
   Сталася прикра ситуація з командою «Стиляги». Відповідь на кросворда вони відправили 15.02 десь о 16.00 . Коментар згубився у просторах інтернету. Оргкомітет же навідався до блогу після 20.00 . І за відсутності відповіді команда не отримала навіть 2 бали. Для прозорості оцінки підсумків конкурсу ми схвалюємо коментарі – відповіді від команд. Відповідь від «Стиляг » не надійшла. І яким чином можна довести іншим командам, що відповідь є ? Тому побажання – не відкладайте відправку відповідей на останній строк. Тим більше, що у конкурсах он-лайн не буде зворотної відповіді про отримання коментарів від команд. Деякі команди  страхуються і надсилають 2-3 коментарі.
 От і зараз у конкурсі «Оракул», час надсилання прогнозів сплив о 20.00 . І відсутні прогнози від команд : «Іскра», «Мрія»,  «Земля». 
  У конкурсі «Окомір», команди «Мрія» та «Капітошка» надіслали  номер парної сторінки, хоча за умовами потрібно було надіслати номер непарної сторінка. На мої прохання надіслати правильну сторінку ніякої реакції. У команд ще є шанс виправити ситуацію до 20.00 17 лютого. Прошу не допускати подібних ситуацій у подальшому. Якщо після цього допису якась команда вирішить припинити участь – напишіть , щоб даремно не чекали на відповідь та привели протоколи у відповідність до наявної кількості учасників.
Протоколи конкурсу  «Кросворд» + «Рейтинг» мають попередній вигляд. Бо команди мають право до 20.00 19 лютого надіслати свої запитання .  Вже опубліковано оцінку букв у конкурсі «Скласти кросворда». Варто використати вихідні дні для відбору найбільш вагомих слів  з тексту та одного слова з словників.
З повагою Є. Татаринов

Немає коментарів:

Дописати коментар