середа, 28 лютого 2018 р.

Команді "Страйк"

Команді "Страйк"
А чому про не попередили раніше за те, що якщо в відповіді пропущена буква або помилка російська и чи е, будуть зніматися бали ?Як на наш погляд спочатку потрібно попереджати, і тому про це повинні говорити раніше, а не тоді. коли половина команд надіслали свою відповідь(З повогою команда Страйк) у дописі Д

  Наша гра проводиться у двох категоріях : українською та російською мовами. Кожна з команд самостійно вибирало для себе категорію.
   А помилка і є помилкою. Ви ж не вимагаєте поставити за диктант 12 балів, якщо у ньому трапилися подібні помилки . Чому оргкомітет повинен однаково оцінити правильну відповідь і відповідь з помилкою ?  Тим більше , що командам треба було просто скопіювати текст правильної відповіді і вставити у бланк для відповідей. У варіантах відповідей помилок не було. Оргкомітет розглянув би претензію від команди за наявності помилок у варіантах відповідей.
З повагою  Є. Татаринов

1 коментар:

  1. Команда "Стиляги"
    Погоджуємося з твердженням команди "Страйк", дійсно, гра в організаційних моментах має цілу купу "підводних каменів" та недопрацювань:
    * так, знімаються бали за орфоргафічні помилки (ні, писати обов`язково треба писати правильно), але про це не вказано в умовах з самого початку. До того ж в організаторів теж бувають опечатки та неточності в тексті, чи згадаємо випадок з конкурсом "Україна";
    * не було вказано в умовах про майже цілодобовий доступ до інтернету від учасників гри - можливо у деяких команд існує зайнятість у вечірній час чи немає доступу до інтернету. Так, на жаль, не у всіх в Україні на сьогоднішній день є така можливість.

    ВідповістиВидалити