вівторок, 27 лютого 2018 р.

До "Мистецтво"

До "Мистецтво"
 До першої категорії потрапили відповіді команд : "К", "ЕЙДОС", "Іскра", "Страйк", "Мрія", "Дельфінчики".  Інколи відповіді мандрують у Інтернеті. Але на даний час відсутні від команд "Стиляги"( надіслали свої відповіді ще до публікації запитань на блозі, вони не відповідать зразку,  команді треба ще раз надіслати бланк для відповідей згідно до зразку,) , "Форсаж", "Капітошка", "Смайл".  Немає підстав стверджувати, що відповіді цих команд не потрапили до першої категорії.

01.03 о 20.00 будуть запитання у конкурсі "Спорт".  Команди поступово входять у ритм гри.  Не надсилайте відповіді по конкурсам раніше , ніж запитання будуть на блозі. Це стосується конкурсів "Мистецтво"  та "Музика". Слідкуйте за вживанням літер української абетки : "І", "Є". Використання російськомовних аналогів : "И" та "Е"  призводить до втрати 0,5 балів за кожний випадок. Намагайтеся використовувати україномовні сайти для перевірки правопису відповідей.

На пропозицію однієї з команд було поставлено на голосування : зняти з гри конкурс "Україна" і не нараховувати в ньому рейтингові бали. На даний час висловили свою думку лише дві команди. Обидві "За". Останній термін участі в опитуванні 1 березня, надсилайте коментарі одночасно з відповідями на запитання у конкурсі "Спорт". Для зняття конкурсу з гри пропозицію повинні підтримати 5 команд.  З повагою  Є. Татаринов

1 коментар:

  1. А чому про не попередили раніше за те, що якщо в відповіді пропущена буква або помилка російська и чи е, будуть зніматися бали ?Як на наш погляд спочатку потрібно попереджати, і тому про це повинні говорити раніше, а не тоді. коли половина команд надіслали свою відповідь(З повогою команда Страйк)

    ВідповістиВидалити