четвер, 22 лютого 2018 р.

До конкурсу "Україна"

До конкурсу "Україна"

   До підсумків конкурсу «Україна». Прикро , але оргкомітет опублікував запитання разом з відповідями.  Вибачаємося за таку ситуацію. Докладемо зусиль, щоб надалі такого не було. Тому таке рішення : команда «К» отримує 5 балів за вказану помилку, команди «Дельфінчики», «Страйк», «Мрія», «ЕЙДОС» по три бали, за надіслані відповіді. Зауваження до команди «Страйк» - у відповідях вказуємо не тільки букву відповіді, а й слово. Команди , від яких відповідь вкладеться до 24.00 отримають по 2 бали. Для команд третьої категорії – 1 бал. Відсутність відповідей – 0 балів.
  Від помилок ніхто не застрахований. Але …  не варто користуватися цим. Ніхто не заважав і не заважає командам чесно написати про помилку в оргкомітет. Адже при перевірці ваших відповідей факт помилки виявився зразу ж. На жаль діє шкільна звичка – досягти всього за будь яку ціну.

24  лютого о 20.00 будуть фото до конкурсу «Мистецтво». Самі запитання будуть 27 лютого о 20.00    1 березня будуть запитання до конкурсу «Спорт» - аналогічно до запитань конкурсу «Україна». З повагою  Є. Татаринов

У конкурсі «Скласти кросворда» є відповіді від команд : «Мрія», «К», «Страйк»,  «Капітошка»
Немає заборони використовувати у цьому конкурсі власні назви : міст, країн , імен ….  Чекаємо на відповіді від команд до 20.00  26 лютого.

З повагою Є . Татаринов

1 коментар:

  1. "К". Мені здається, що в таких випадках, мабуть, найліпшим рішенням було б просто зняти конкурс і не давати жодних балів жодній команді, якщо ці бали і правила їх надання не було прописано в правилах (положенні про конкурс).

    Я розумію, що правила ще не остаточно сформовані, але я б спробував уникнути "волюнтаристськи" роздаваних балів.

    ВідповістиВидалити