субота, 28 липня 2018 р.

Тренувальний № 5 - "Музика +"

Тренувальний музика

Тренувальний конкурс «Музика» у грі КРОКС-родина. Селидове   Публікація  14.00  28.07.2018 .
Строки для відповідей 14.00-15.00  місця розподіляються : за кількістю правильних відповідей, за однакової кількості правильних відповідей – по часу надходження відповідей до оргкомітету. Команди з 0 правильними відповідями потрапляють до другої втішної категорії.
Якщо команда не вклалася до цього проміжку часу ( незалежно від причин) починають діяти дві втішні категорії :
Перша втішна категорія 15.01-18.00  місця розподіляються : за кількістю правильних відповідей, за однакової кількості правильних відповідей – по часу надходження відповідей до оргкомітету.  Команди цієї категорії не можуть зайняти місце, вище, ніж команди з основного  часу відповідей. Команди з 0 правильними відповідями потрапляють до другої втішної категорії.
Друга втішна категорія 18.01- 14.00 01.10.2018 Тут треба надіслати відповіді. Незалежно від їх кількості команди поділяють місця, що лишилися вакантними. До цієї ж категорії потрапляють команди , що відправили відповіді з 14.00 до 18.00 і набрали 0 правильних відповідей.

Відповіді на завдання конкурсу  треба вписати в бланк для відповідей. Скопіювати бланк, вставити у вікно для коментарів та відправити.
Бланк для відповідей       
                                                      
Група

Конкурс
Музика
Команда

 Капітан

Нас пункт



1

2

Група

Конкурс
Музика
Команда
«Таврія»
 Капітан
Шиян
Нас пункт
Костянтинівка


1
 Пара
2
 Цикл









                                                    Завдання до конкурсу «Музика»

 1
Символ
А
США
Б
Канада
В
Мексика
Г
Аргентина
2
https://www.youtube.com/watch?v=3zjuNvsjPX0
Ім’я в історії назви
А
Галина
Б
Марина
В
Лариса
Г
Поліна

Завдання в онлайн конкурсах побудовані за однаковим принципом. 1-2 з них легко відгадуються при внесенні до браузеру запитання. Більшість же вимагає порівняння відповідей та вибору з них варіанту правильної відповіді.
 Інколи учасники записують російськомовні варіанти відповідей. Якщо різниця в 1 літеру, то за таку відповідь команда отримує 0,5 бали. Якщо ж відмінностей більше – то це 0 балів.  Краще скопіювати варіант відповіді у таблиці запитань та вставити у бланк для відповідей.

1 коментар:

  1. Група

    Конкурс
    Музика
    Команда

    Капітан
    Михайлюк Марія
    Нас пункт Маріуполь, Старий Крим



    1 Канада

    2 Поліна

    ВідповістиВидалити